Youtube/Tezkije
Dr. Abdurrezak el-Kindij
Me Emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshiruesit!   Ata ishin rreth njëzet persona. Erdhën prej një shteti evropian për ta kryer umren. Pasi u vendosën në njërin prej hoteleve, shkuan dhe mbaruan umren, për të qëndruar më pas në Mekë edhe disa ditë të tjera. Ndërkohë, u njoftova me njërin prej tyre dhe më lajmëroi se, në fakt, ata kishin ardhur edhe për t’u takuar me disa nga hoxhallarët e vend...

Notice: Undefined index: autori in /home/tezkije/www/index.php on line 196
Video
01.08.2019
Video
05.07.2019
Video
11.04.2017
Video
22.03.2017
Aktualitete
Dr. Abdurrezak el-Kindij
Me Emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshiruesit!   Ata ishin rreth njëzet persona. Erdhën prej një shteti evropian për ta kryer umren. Pasi u vendosën në njërin prej hoteleve, shkuan dhe mbaruan umren, për të qëndruar më pas në Mekë edhe disa ditë...
05.10.2020
Avancim personal
Hekuran Helshani
بسم الله الرحمن الرحيم Të gjitha lavdërimet i përkasin Allahut, Zotit të botëve! Atë e falënderojmë dhe e lavdërojmë që na e mundësoi ta arrijmë fundin e këtij muaji të bekuar të Ramazanit! E lusim Allahun që të na i pranoi veprat tona t&eu...
19.06.2018
Avancim personal
Hekuran Helshani
Me emrin e Allahut, Mëshiruesit, të Gjithëmëshirshmit! Në shtegtimin  e tij drejt ahiretit, besimtari pa dyshim se do të has në pengesa të llojllojshme. Një prej pengesave të kësaj kohe është edhe preokupimi me përcjelljen e risive informative duke mos i kushtuar vëmen...
16.05.2018
Avancim personal
Abdurrahman ed-Dihamij
Sa i përket qëndrimit në raport me kuptimet e Kur’anit, imam ibnul-Kajjim (Allahu e mëshiroftë) ka thënë: “Meditimi i një të folme nënkupton shikimin në fillimin e saj dhe në fundin e saj, e pastaj përsëritjen e këtij vëzhgimi herë pas here; Kjo ës...
08.08.2017

Tezkije.com - Nuk lejohet shpërndarja ose/dhe ripublikimi i materialeve pa cekur burimin.
Shko tek kryefaqja